Nyheder

Her finder du de seneste nyheder om udviklingen i projektet

11.8.2020: Opstart af rådgivningsforløb med Lokale og Anlægsfonden
Inden sommer var der en indledende dialog med Jakob Færch om opstart af et rådgivningsforløb med Lokale og Anlægsfonden. Jakob er udviklingskonsulent hos fonden og har stor erfaring i at rådgive i udviklingen af projekter af denne skala. De blev præsenteret for projektet i foråret og fandt det meget spændende.

I tirsdags holdt hele arbejdsgruppen opstartsmøde med Jakob og hans kollega Jens Øyås Møller og indledte selve rådgivningsforløbet. Vi fik god feedback på vores projektprospekt og en masse inspiration og input.   

Et rådgivningsforløb indebærer en løbende dialog og rådgivning af fonden, som vil ende ud med et "konkurrence-vindende" projekt. Herefter vil vi så vil kunne gå videre og ansøge om midler fra fonde, inklusiv Lokale og Anlægsfonden. Med fondens rådgivning vil vi kunne sikre projektets interesse og relevans overfor øvrige fonde og samarbejdet med Lokale og Anlægsfonden anskues som et kvalitetsstempel.

Vi ser frem til et spændende forløb! 

26.6.2020: Arbejdsgruppen på tur
Arbejdsgruppen for projektet var på research i Varde og Vadehavet. Her var vi på besøg på Museum Tirpitz og Vadehavscentret og hørte i detaljer om de to meget imponerende projekter. Det var både inspirerende og lærerigt i forhold til udviklingen af Oplevelses- og Søsportscenter projektet. Vi er også rigtig glade for at kunne tilføje Vadehavscentret og Tirpitz Museet til vores Advisory Board  

11.6.2020: Politisk Styregruppemøde
Torsdag d. 11/6 afholdtes der møde i styregruppen for projektet. Se referatet fra mødet her 

28.4.2020: Beslutning om fælles koordinering
Fælles koordinering imellem Oplevelsescenteret for Østersturisme og Søsportscenteret, samt en fælles organisation for de to projekter blev endeligt besluttet i Kommunalbestyrelsen. Læs mere her